Yra minusų su galvos ir uodegų atskyrimu, bet vargu ar apaktum, greičiau galva skaudėtų siaubingai. Juk realiai tai distiliuoji tskaityk ą patį alų, kurį gryną gi geri ir neapanki. Kaime airgi pakusių ko tai matyt neteko, o prasigėrusių tai kas antras jei ne daugiau Šiaip nustebęs, kad tiek mažai atsiliepiančių, vaizdas toks, kad miršta šita sritis. O gaila. Tiesa, normaliai darant tai darbo gaunasi daug, bet žiema ilga, galima ir pažaisti. "gopas" <netikras@jamailas.lt> wrote in message news:jafrgq$d31$1@trimpas.omnitel.net... > Buvau susidomėjęs vienu metu, bet kažkaip atgrasė mintis, kad jeigu ten > kažkaip nesugaudysi > reikiamų temperatūrų, tai nuo tokio skysčio ir apakt galima... > > "Sail" <sail_windsurfing@yahoo.com> wrote in message > news:jad06u$m9b$1@trimpas.omnitel.net... >> Uzsinorejau tikro produkto. Man tai ir skanu, ir procesas idomus. Zinoma, >> tema plati, tad bandysim klausimus koncentruoti: >> >> 1. Mazu kas yra pirkes / zino kur isigyt azuoliniu deginto vidaus backu? >> 2. Uzmate kas kur varini distiliatoriu Lietuvoj, kas nors daro / >> parduoda? >> >> Siaip bet kokia info wellcome. Zinoma, daug jos jau turiu, bet vis tiek - >> dalinkites patirtim. >> >> Esat kas gal atsisiunte varini alambika? >> >> P.S. visokie cukriniai marmalai nedomina. Jei darysim, tai tik naturalu >> produkta, nes pinigu parduotuviniam alkoholiui ir taip uztenka. Cia >> daugiau >> kulturinio paveldo klausimas. >> >>