Buvau susidomėjęs vienu metu, bet kažkaip atgrasė mintis, kad jeigu ten kažkaip nesugaudysi reikiamų temperatūrų, tai nuo tokio skysčio ir apakt galima... "Sail" <sail_windsurfing@yahoo.com> wrote in message news:jad06u$m9b$1@trimpas.omnitel.net... > Uzsinorejau tikro produkto. Man tai ir skanu, ir procesas idomus. Zinoma, > tema plati, tad bandysim klausimus koncentruoti: > > 1. Mazu kas yra pirkes / zino kur isigyt azuoliniu deginto vidaus backu? > 2. Uzmate kas kur varini distiliatoriu Lietuvoj, kas nors daro / parduoda? > > Siaip bet kokia info wellcome. Zinoma, daug jos jau turiu, bet vis tiek - > dalinkites patirtim. > > Esat kas gal atsisiunte varini alambika? > > P.S. visokie cukriniai marmalai nedomina. Jei darysim, tai tik naturalu > produkta, nes pinigu parduotuviniam alkoholiui ir taip uztenka. Cia daugiau > kulturinio paveldo klausimas. > >