o koks principas yra maisto gaminimo autoklave? Bo aš apie autoklavą tik iš medicininės pusės žinau:) Vienžo, pas mumis giminėj toks šefpovaras su diplomu yra, tai jis vištienos krūtinėlę, pribarstęs visokių prieskonių, druskos, sandariai supakina į vakuuminę plėvelę (ta prasme, su specialiu aparatu). tada tą pakuotę deda į indaplovę ir paleidžia (berods) 60 laipsn. plovimo programą. Skonis ir konsistencija geri, bet manęs asmeniškai neįtikino, kad tai būtent dėl šio ypatingo gamybos būdo :) "Kauno Budulis" <wacher_trint_@takas.lt> wrote in message news:jb3ek7$g4t$1@trimpas.omnitel.net... > nu gal ir taip... > o kazi kodel zmones "skorovarkes" - greitpuodzio nebijo, ar masinos rato pripusto.... > as cia eile metu samapalnam autoklave (nu tas kur is duju baliono padarytas) > darydavausi. > siemet nusipirkau gramatnesni, apskaiciuota litriniams ir puslitriniams indams. > savaitgali pasibandziau mesa (spradine) su pomidoru pasta padaryt, tai viskas kaip ir tvarkoj. > dabar kirba mintis pasidaryt kazka su zveriena, ala Viltlit'o serniena su ryziais >