O sausos dėl skonios savybių ar dėl to, kad nesuliptų į vieną gabalą? Nes jei tik dėl antro, tai rasiu laiko pasi3,14st su jom ir šaldyt pabertas ant padėkliuko beigi paskui supilt į kur nors. "ALORA" <alora@griauztas.cool> wrote in message news:jsugv8$iji$1@trimpas.omnitel.net... > mes šaldom netrintas maišeliuose be cukraus. Reikia tik, kad uogos būtų > sausos > > "Ostapas" <BertaMarija@gmail.com> wrote in message > news:jsufvm$hcv$1@trimpas.omnitel.net... >> a kaip mėlynes šaldyt? netrintas maišeliuose? ar trint ir su cukrum? kiek >> jo dėt? >> kažkaip nebuvo populiaru pas mus, o va čia vakar kaimynka partempė iš >> miško... >> >> >> "Ostapas" <BertaMarija@gmail.com> wrote in message >> news:jshko8$fhe$1@trimpas.omnitel.net... >>> Galima blenderiu trint braškes šaldymui ar yra kokių nors priežasčių to >>> nedaryt? >>> >>