A, tada px - nešluostysiu kiekvienos atskirai. "Yvl" <chiornyj@bumer.lt> wrote in message news:jsut2v$4f5$1@trimpas.omnitel.net... > labiau del sulipimo > > "Ostapas" <BertaMarija@gmail.com> wrote in message > news:jsusq7$43q$1@trimpas.omnitel.net... >>O sausos dėl skonios savybių ar dėl to, kad nesuliptų į vieną gabalą? >> Nes jei tik dėl antro, tai rasiu laiko pasi3,14st su jom ir šaldyt >> pabertas >> ant padėkliuko beigi paskui supilt į kur nors. >> >> >> "ALORA" <alora@griauztas.cool> wrote in message >> news:jsugv8$iji$1@trimpas.omnitel.net... >>> mes šaldom netrintas maišeliuose be cukraus. Reikia tik, kad uogos būtų >>> sausos >>> >>> "Ostapas" <BertaMarija@gmail.com> wrote in message >>> news:jsufvm$hcv$1@trimpas.omnitel.net... >>>> a kaip mėlynes šaldyt? netrintas maišeliuose? ar trint ir su cukrum? >>>> kiek >>>> jo dėt? >>>> kažkaip nebuvo populiaru pas mus, o va čia vakar kaimynka partempė iš >>>> miško... >>>> >>>> >>>> "Ostapas" <BertaMarija@gmail.com> wrote in message >>>> news:jshko8$fhe$1@trimpas.omnitel.net... >>>>> Galima blenderiu trint braškes šaldymui ar yra kokių nors priežasčių >>>>> to >>>>> nedaryt? >>>>> >>>> >>