Turiu orkaitele FAGOR. Beveik viska kepu, "fan oven" rezimu (net juoda duona), ten kur kaitina ir dar ventiliatorius ta kaitra pamaiso, kad tolygesne temperatura butu. Ir labai dziaugiuosi. Nors tiesa pasakius mesa dideliais gabalais pakepu folijoj, apie 150-180 laipsniu, kokia valanda, pusantros, o paskui - islukstenu, kad apkeptu pavirsius. Tiesa - kaip kazkas minejao "zagatofkiu" irgi neperku, nekepu, tai net nezinau, kaip ten su jom... Pas mus labiausiai eina - keptas kiaulienos kumpis arba sonine. Is vakaro priprieskonini pagal skoni, suvynioji i folija ir palieki, iki kitos dienos pavakares (kartais ir kokio naminio padaziuko astresnio uzpilu, bet tada ne folijoj laikau). Tada su viskuo - i orkaite, o toliau - aprasiau pries tai :) pagarbiai; Indraja "teletabis" wrote in message news:jt1op5$63c$1@trimpas.omnitel.net... Labas, turiu AEG viryklę su elektrine duchovke... Bet ne tas žodis kaip užknisa, kad manuale nurodytos kepimo instrukcijos beveik nepasitvirtina. Šiaip ne taip (vos neprisvilinęs) iškepiau vengrišką kiaulės gabalą ("iki" parduodamas, man labai patiko). Nenoriu vėl parintis: kokį bėgį reik užstatyt, į kokį stalčių dėt, taip pat temperatūra ir laikas domina. Tiesiog, kaip patys kepat. Apie režimus - paveiksliukas kitame poste. Ačiū.