Kepiau ant grotelių, iš pradžių, berods, viršutinį-apatinį įjungęs, bet padėklas nutekėti mėsos sultims buvo apatinėj lentynoj, todėl nuvarvėję riebalai ėmė svilti. Tuomet įjungiau termogrilį su propeleriu - per keliolika min. iškepė. Temperatūra buvo >200. Gal vis dėlto ant padėklo kepti, be jokių ten grotelių. Bet tada reikia kokio aliejaus ar ko papilti? 2012.07.05 00:16, homo erectus rašė: > 2012-07-05 01:50, teletabis rašė: >> Labas, >> >> turiu AEG viryklę su elektrine duchovke... Bet ne tas žodis kaip >> užknisa, kad manuale nurodytos kepimo instrukcijos beveik >> nepasitvirtina. Šiaip ne taip (vos neprisvilinęs) iškepiau vengrišką >> kiaulės gabalą ("iki" parduodamas, man labai patiko). Nenoriu vėl >> parintis: kokį bėgį reik užstatyt, į kokį stalčių dėt, taip pat >> temperatūra ir laikas domina. Tiesiog, kaip patys kepat. > > Tai bent parašytum kaip kepei ;) > > O mes kepame su apatiniu+viršutiniu kaitinimu. > >