Prašom receptą. lllll On 2012.10.03 12:26, Justas wrote: > Darau vynuogiu vyna jau kiek metu. Traiskau vynuoges cielomis kekemis su > paprastu traiskytuvu, kuris pasistato virs backos. > Kam tas cukrus ir vanduo? Ar cia kalba eina apie lietuviskus "vaisiukus"? > > 2012.10.02 14:29, tranzoo rašė: >> vynui gerai ir cielos. tiesiog uzpilti vandeniu ir cukrum. >> >> vynuogiu tarkuot negalima, nes bus labai kartu, del sutraiskytu kauliuku. >> >> seip geriausios sultys - spaudziant. >> http://www.youtube.com/watch?v=8B1ihXqCzUA >> http://www.youtube.com/watch?v=NmmeeRbnyFo >> vo dar kokia cacka ;) >> http://www.youtube.com/watch?v=hqxUFvJLf6M >> >> -- >> T >> >> "lllll" <mail@freemail.lt> wrote in message >> news:k4ei07$h73$2@trimpas.omnitel.net... >>> On 2012.10.02 13:09, QFX911 wrote: >>>> uz ta pati klausimas, kokia sulciaspaude vynuogiu sultims >>>> tinkamiausia, bo >>>> uogos tokios kaip zelatinines, ne velnio nesispaudzia sultys. >>>> Apskritai kaip >>>> vynuoges spausti, >>>> gal kas susidures ? >>>> >>>> qfx911 >>>> >>>> >>> Jei vynui - sutarkavus parauginti :) galima šiek tiek vandens užpilti >>> (įskaičiuojant į bendrą vandens kiekį). >>> Sultims - patarimų neturiu.... >>> >>> lllll >>