Tinka ir vynui daryta ne karta tik siais metais vynuogiu nera ( elektrikai liepe nuimti nuo stulpu ), tai liudesys tik didelis sokovarkos minusas - ilgas procesas.labai. "Daiva D." <ddaiva@mailasnetikras.lt> wrote in message news:k4haeq$3t6$1@trimpas.omnitel.net... > Vynui tokios sultys manyčiau nelabai tinka, bet šiaip gerti - labai > puikios. Iš visko. Obuolių, slyvų, kriaušių, agrastų (ypač - agrastų). > > "Justas" <mute@localhost.net> wrote in message > news:k4h0jb$ng6$1@trimpas.omnitel.net... >> Dar yra variantas "sokovarka" tikrai geros kokybes gaunasi, isbega >> viskas kas yra prie odeles, sultys gaunasi tirstokos. Cia jei >> nekreipiant demesio kad prie aukstu temperaturu dingsta kazkokios >> stebuklingos ir vertingos medziagos. Paragavus sultis is tikru vynuogiu >> tos medziagos pasidaro kazkaip pofig :) >> >> 2012.10.02 13:26, homo erectus rašė: >>> 2012-10-02 13:09, QFX911 rašė: >>>> uz ta pati klausimas, kokia sulciaspaude vynuogiu sultims >>>> tinkamiausia, bo >>>> uogos tokios kaip zelatinines, ne velnio nesispaudzia sultys. >>>> Apskritai kaip >>>> vynuoges spausti, >>>> gal kas susidures ? >>> >>> http://www.youtube.com/watch?v=wiyZPZQ6O_Q