nu blyn, ragavau as ta roenbach - kazkoks praruges sampanas :( ar as ko nors nesuprantu? On 15/11/2012 14:30, YogiBear wrote: > Aciu uz pasiulyta recepta! > Atradau alu apie kuri nieko nezinojau... > o jau triusis koks skanus gavosi :) > Pagamintas triusis buvo naudojant Rodenbach alu... ir juo uzsigerent > suvalgytas:) > > > On 2012.11.06 13:02, unce wrote: >> rekomenduoju šitą >> http://tikrasalus.lt/2011/03/31/receptas-triusis-troskintas-belgiskame-aluje/, >> >> išbandyta, labai skanu. >> dar bandžiau receptą iš Gerard Depardieu knygos, dabar tiksliai >> neatsimenu, bet daug rozmarino, saldžių svoguniukų, česnako, užpilti >> baltu vynu ir troškinti, taip pat skanu. >> >> "mind" wrote in message news:k7ak54$3dv$1@trimpas.omnitel.net... >> >> Žiūriu čia anądien, ogi triušis nuleidęs ausis iš šaldymo kameros gailiai >> žiūri.. >> Gal kokį receptą protingą galima? >