Aš irgi nuo šitų kalbų seilės ėmiau ryti, todėl sekmadienį pasidariau, skanumėlis. Gaila tik, kad fėja slyvų nemėgsta, dažniau daryčiau. "YogiBear" wrote in message news:k82n98$po$1@trimpas.omnitel.net... Aciu uz pasiulyta recepta! Atradau alu apie kuri nieko nezinojau... o jau triusis koks skanus gavosi :) Pagamintas triusis buvo naudojant Rodenbach alu... ir juo uzsigerent suvalgytas:) On 2012.11.06 13:02, unce wrote: > rekomenduoju šitą > http://tikrasalus.lt/2011/03/31/receptas-triusis-troskintas-belgiskame-aluje/, > išbandyta, labai skanu. > dar bandžiau receptą iš Gerard Depardieu knygos, dabar tiksliai > neatsimenu, bet daug rozmarino, saldžių svoguniukų, česnako, užpilti > baltu vynu ir troškinti, taip pat skanu. > > "mind" wrote in message news:k7ak54$3dv$1@trimpas.omnitel.net... > > Žiūriu čia anądien, ogi triušis nuleidęs ausis iš šaldymo kameros gailiai > žiūri.. > Gal kokį receptą protingą galima?