Panasus ir mano potyriai po sio alaus ragavimo! Bet niekada nesakysiu,kad jis neteisingas reikalas,nes mano supratimas apie alu tera tik apie 15 metu nutoles nuo Svyturio/Utenos dievinimo...Gyveni zmogus ir mokaisi pazinti Pasauli ! "m&m" <m&m@nospam.eu> wrote in message news:k82p1g$31m$1@trimpas.omnitel.net... > nu blyn, ragavau as ta roenbach - kazkoks praruges sampanas :( ar as ko > nors nesuprantu? > > On 15/11/2012 14:30, YogiBear wrote: >> Aciu uz pasiulyta recepta! >> Atradau alu apie kuri nieko nezinojau... >> o jau triusis koks skanus gavosi :) >> Pagamintas triusis buvo naudojant Rodenbach alu... ir juo uzsigerent >> suvalgytas:) >> >> >> On 2012.11.06 13:02, unce wrote: >>> rekomenduoju šitą >>> http://tikrasalus.lt/2011/03/31/receptas-triusis-troskintas-belgiskame-aluje/, >>> >>> išbandyta, labai skanu. >>> dar bandžiau receptą iš Gerard Depardieu knygos, dabar tiksliai >>> neatsimenu, bet daug rozmarino, saldžių svoguniukų, česnako, užpilti >>> baltu vynu ir troškinti, taip pat skanu. >>> >>> "mind" wrote in message news:k7ak54$3dv$1@trimpas.omnitel.net... >>> >>> Žiūriu čia anądien, ogi triušis nuleidęs ausis iš šaldymo kameros >>> gailiai >>> žiūri.. >>> Gal kokį receptą protingą galima? >> >