Tema: Re: Tradiciniai gerimai (alkoholiniai ir ne tik)
Autorius: hedgehogus paiuricus
Data: 2012-12-06 00:31:35
kadangi as jau nebepamenu nuo kuriu laiku mes nestea su degtine maisom, tai
va tau ir senovinis gerimas
maisyt daugmaz 3:1
--
eM
> tai va- arteja kucios, kaledos ir panasios sventes.
> Kadangi per praejusias kucias nuejau vos ne blackout'e i baznycia (o ten
> dar ir ta vafli netgi priemiau [nors niekad gyvenime ispazinties nebuvau])
> tai vat dabar mane grauzia sazine, kadangi geriau brendi, o ne kazkoki
> tradicini lietuviska gerima.
>
> Taigi,
>
> 1) Noreciau kazkokio svaigiojo gerimo, kuris butu kazkiek susijes su
> lietuviu tradicijomis, sildytu kuna ir siela. Kadangi nei igudziu nera,
> nei laiko, tai turetu tai but pirktinis gaminys. Itariu, kad tia turetu
> buti kazkokios trauktines? Pasidalinkit ismintimi, patarimais ir
> atradimais :)
>
> 2) Visgi noreciau padaryti ir savo kazkoki gerumka. Gaivinamaji
> nealkoholini arba gana silpnai alkoholoini. Isivaizduoju, kad tai turetu
> but kazkokia gira (seniai knieti sita padaryt). Nors kulinarijos knygos
> pilnos jos receptu, bet galvoju, kad paklausiu ir jusu- gal kazka gaminot,
> labai patiko? Ir ko nederetu daryt ?
>
> Aciu!
>