midus atpuola, nes nusipirkt nera, o pasidaryt nebent kitoms kaledoms tik iseis. -- T "simakas" <netikras@mailas.lt> wrote in message news:k9ol75$2fj$1@trimpas.omnitel.net... > midus arba krupnikas. > > pradzioj gali gatavus, poto savo pasidaryt. pvz krupnikas: spiritas, > medus, vanduo, prieskoniai visokiausi. palaikai, nukoshi ir turi. skanus, > sildo tikrai, superinis daiktas. > > > "Trolis" <Trolis@misk.as> wrote in message > news:k9nmes$rnl$1@trimpas.omnitel.net... >> Sveiki, >> >> tai va- arteja kucios, kaledos ir panasios sventes. >> Kadangi per praejusias kucias nuejau vos ne blackout'e i baznycia (o ten >> dar ir ta vafli netgi priemiau [nors niekad gyvenime ispazinties >> nebuvau]) tai vat dabar mane grauzia sazine, kadangi geriau brendi, o ne >> kazkoki tradicini lietuviska gerima. >> >> Taigi, >> >> 1) Noreciau kazkokio svaigiojo gerimo, kuris butu kazkiek susijes su >> lietuviu tradicijomis, sildytu kuna ir siela. Kadangi nei igudziu nera, >> nei laiko, tai turetu tai but pirktinis gaminys. Itariu, kad tia turetu >> buti kazkokios trauktines? Pasidalinkit ismintimi, patarimais ir >> atradimais :) >> >> 2) Visgi noreciau padaryti ir savo kazkoki gerumka. Gaivinamaji >> nealkoholini arba gana silpnai alkoholoini. Isivaizduoju, kad tai turetu >> but kazkokia gira (seniai knieti sita padaryt). Nors kulinarijos knygos >> pilnos jos receptu, bet galvoju, kad paklausiu ir jusu- gal kazka >> gaminot, labai patiko? Ir ko nederetu daryt ? >> >> Aciu! >> > >