meh. Jau neužpykit, bet _ispaniškas kumpis_ iš principo negali būti skanus. Nes nu... jis.. Iš.. Kiaulas.... Aš suprantu, tradicijos tuose kraštuose, įpranti nejaust tų neigiamų niuansų, kurie net nelavintam gomuriui turėtų būti jaučiami. Pas mus tėvonijoje galioja kitos priežastys, garbinga vieta supermarkete, didelė kaina, tai automatiškai iškelia šintą produktą į išskirtinę vietą, marketininkų vadinamą (blin, užkrito, nu tipo prekė, kurios pirkimas didėja sulyg jos kaina, ir kurią perka dėl statuso, vienas ten tų paklausos-pasiūlos paradoksų). Kiaula pavytinta tampa kartoka, pagrinde dėl riebalų. Ten tie nemaloniai geltoni dariniai ant tų kumpių. Nustokit pirkt tuos ispanų tradicinius meh, gal geriau pasivytinkit patys sau jautienos vidinę išpjovą, kaip tik maksimose jau kuris laikas yra parduodamos praktiškai visose didesnėse. Dar nebandiau maximinės, bet netgi prastos kokybės jautux bus jum žymiai skanesnis nei ispaniškas kiaulux. Patikėkit. -- Išskirtinių pirčių įrengimas: www.tavopirtis.lt http://www.facebook.com/pages/Pirciu-irengimas/132860676752473?ref=mf "Eyjafjallajökull" <domodo@gmailas.com> wrote in message news:ke2snl$9jj$1@trimpas.omnitel.net... > Taigi, nusipirkau Jamon'ą:) Toks ~5kg, be kaulo. > > Vartojamas karts nuo karto pasipjaustant, tad mažiausiai mėnesiui jo > pakaks:) > > Klausimas - kaip ir kur laikyt?