On 4/26/2013 4:21 PM, MaRiUs wrote: > Vistos ten keptos paragavus visai skanu pasirode, o be to atitinka mano > kepsninei iskeltus kriterijus: > Dideliu mesgaliu kepimas > Rukymas, > ir t.t. > Plius dar WOK, Keptuve, ir dar sako pica iskepa puse velnio.... > > Ir visa tai tik su keliais anglies kukuliais beigi be deganciu varvanciu > ant zariju riebalu.... Pagrindinis minusas - svyla. Kepimo skarda ("kepimo padas") anksčiau ar vėliau kolybiškai apsineša riebalais, o jeigu netyčia dar ir perkaitinama - nusivalo kartu su teflonine danga. Kurui rekomenduoju naudoti vien tik anglies briketus, nes http://www.cobb.lt/galery/cobb-griliai-1360704165.jpeg dega per kaitriai. Didelio mėsgalio neiškepsi, nes default'inė skarda plona ir kaip mat atvėsta - nžn, gal "griliaus lėkštė" šiuo atveju geriau.