O kiek laiko jau naudoji? 2013.04.26 21:50, vytjon rašė: > On 4/26/2013 4:21 PM, MaRiUs wrote: >> Vistos ten keptos paragavus visai skanu pasirode, o be to atitinka mano >> kepsninei iskeltus kriterijus: >> Dideliu mesgaliu kepimas >> Rukymas, >> ir t.t. >> Plius dar WOK, Keptuve, ir dar sako pica iskepa puse velnio.... >> >> Ir visa tai tik su keliais anglies kukuliais beigi be deganciu varvanciu >> ant zariju riebalu.... > > Pagrindinis minusas - svyla. Kepimo skarda ("kepimo padas") anksčiau ar > vėliau kolybiškai apsineša riebalais, o jeigu netyčia dar ir > perkaitinama - nusivalo kartu su teflonine danga. Kurui rekomenduoju > naudoti vien tik anglies briketus, nes > http://www.cobb.lt/galery/cobb-griliai-1360704165.jpeg dega per kaitriai. > Didelio mėsgalio neiškepsi, nes default'inė skarda plona ir kaip mat > atvėsta - nžn, gal "griliaus lėkštė" šiuo atveju geriau.