„Jogurtas abiem rinkoms yra gaminamas vienodai, o uogos dozuojamos specialiu dozatoriumi – po 16 proc. vieno indelio turinio masės. Žinoma, kaip ir visur gamyboje, būna netikslumų, vienur galbūt ir daugiau uogų papuola. Tačiau galiu jus užtikrinti, kad Rusijos rinkai jogurtai nėra gaminami kitaip“, - sakė V. Leonavičienė. Skaityti daugiau: http://www.ekonomika.lt/naujiena/skaitytojo-naujiena-kuo-skiriasi-lietuviskas-jogurtas-lietuvai-ir-rusijai-44429.html#ixzz2j6pBCxKu "Masala" wrote in message news:l4o5ea$ua3$1@trimpas.omnitel.net... Siusk i Vilkiskiu pienine su klausimu - kodel taip yra. "Kiescius" <kestutis.but%notspam%@gmail.lt> wrote in message news:l4nr2n$km2$1@trimpas.omnitel.net... > http://www.youtube.com/watch?v=xphWg98Y4XI#t=90 >