Nu tai proc\masės nė kiek nesusiję su skūrelių kiekiu. Iš vyšnių kibiro privarvina vienodai, o nesutrintų kaulavaisių kiekis - grynai atsitiktinis dalykas. "marukas" <marukasTRIMVIENAS@gmail.com> wrote in message news:l4o5or$uk3$1@trimpas.omnitel.net... > „Jogurtas abiem rinkoms yra gaminamas vienodai, o uogos dozuojamos > specialiu dozatoriumi – po 16 proc. vieno indelio turinio masės. Žinoma, > kaip ir visur gamyboje, būna netikslumų, vienur galbūt ir daugiau uogų > papuola. Tačiau galiu jus užtikrinti, kad Rusijos rinkai jogurtai nėra > gaminami kitaip“, - sakė V. Leonavičienė. > > Skaityti daugiau: > http://www.ekonomika.lt/naujiena/skaitytojo-naujiena-kuo-skiriasi-lietuviskas-jogurtas-lietuvai-ir-rusijai-44429.html#ixzz2j6pBCxKu > > "Masala" wrote in message news:l4o5ea$ua3$1@trimpas.omnitel.net... > > Siusk i Vilkiskiu pienine su klausimu - kodel taip yra. > > "Kiescius" <kestutis.but%notspam%@gmail.lt> wrote in message > news:l4nr2n$km2$1@trimpas.omnitel.net... >> http://www.youtube.com/watch?v=xphWg98Y4XI#t=90 >> >