Tema: Re: Jogurtas
Autorius: monaxas
Data: 2013-11-03 16:47:25
Nu tai proc\masės nė kiek nesusiję su skūrelių kiekiu. Iš vyšnių kibiro 
privarvina vienodai, o nesutrintų kaulavaisių kiekis - grynai atsitiktinis 
dalykas.

"marukas" <marukasTRIMVIENAS@gmail.com> wrote in message 
news:l4o5or$uk3$1@trimpas.omnitel.net...
> „Jogurtas abiem rinkoms yra gaminamas vienodai, o uogos dozuojamos 
> specialiu dozatoriumi – po 16 proc. vieno indelio turinio masės. Žinoma, 
> kaip ir visur gamyboje, būna netikslumų, vienur galbūt ir daugiau uogų 
> papuola. Tačiau galiu jus užtikrinti, kad Rusijos rinkai jogurtai nėra 
> gaminami kitaip“, - sakė V. Leonavičienė.
>
> Skaityti daugiau: 
> http://www.ekonomika.lt/naujiena/skaitytojo-naujiena-kuo-skiriasi-lietuviskas-jogurtas-lietuvai-ir-rusijai-44429.html#ixzz2j6pBCxKu
>
> "Masala"  wrote in message news:l4o5ea$ua3$1@trimpas.omnitel.net...
>
> Siusk i Vilkiskiu pienine su klausimu - kodel taip yra.
>
> "Kiescius" <kestutis.but%notspam%@gmail.lt> wrote in message
> news:l4nr2n$km2$1@trimpas.omnitel.net...
>> http://www.youtube.com/watch?v=xphWg98Y4XI#t=90
>>
>