Ale vistik visiem uogos svarbiau nei pats jogurtas... O bet taciau mano ziniomis, uogos/uogiene sugadina visa teigiama jogurto itaka musu organizmui. Ir jei jogurtas subalansuoja virskinima, atstato naturalias bakterijas, tai va visokie cukrai ir uogos (turiu minty ne tikras naturalias uogas o tai, kas dedama i jogurta) is jo padaro parodija to gerojo produkto... Ir apskirtai, visada pas kaimyna zole zalesne, ir geles graziau zydi... :) -- pagarbiai; Indraja "eSSas" <trach@tibid.ax> wrote in message news:l4o7qf$jd$1@trimpas.omnitel.net... > On 10/29/2013 1:52 PM, tranzoo wrote: >> jogurta darant, tirstumui turi itakos ir temperatura - keli laipsniai i >> sona - ir gaunasi tirstesnis ar skystesnis. > > Kokios temperatūros reikia, kad jogurte _nebūtų_ uogų ;-)? > > S. > >>> http://www.youtube.com/watch?v=xphWg98Y4XI#t=90 >