Verdu alu namie (gal 10 x po 23-25Ltr isvires esu). Zaliavu kaina (neskaiciujant energijos, darbo, inventoriaus) buna ~ 40-70Lt virimas. Laiko (fermentacija + brandinimas) ~40-80 dienu. Savikaina nera labai auksta. O skonis visais kartais buvo puikus (pranoksta parduotuvini mazu bravoru alu). Buvau sumastes, kad reik daryt bravora, bet primeciau, kad apsimoketu reiktu pradziai bent po 1000Ltr/menesi parduot... "Arj" <root@ibm.com> wrote in message news:lbohk9$r50$1@trimpas.omnitel.net... > ka tais manau kad toks verslo planas negyvybingas butu - jau dabar maximoj > gal koks ~100 alaus rusiu yra, aludese (kaip alaus namai, alaus studija, > alaus kolonele) yra po 15-20 pilstomo alaus rusiu. eik, pirk kiek nori, > pries tai isragaves. > > Va su aulm pagal uzsakyma - privalumas tik vienas - gali konktroliuoti > alaus sviezuma - t.y. vartotojas gaus geriausio sviezumo produkta. > Visa kita - minusai - rezultatas is anksto nezinomas, aludaris turi moketi > virti viska, medziagu (apyniu, mieliu) irgi reikia tureti daug ir ivairiu, > kiekiai bus nedideli - zodziu produktas pigus tikrai nesigaus. > O tiek kas dabar verda namuose alu - entuziastai, ir daznai jiems procesas > svarbiau uz rezultata :) > > > "tranzoo" parašė naujienų news:lbo9c1$h1j$1@trimpas.omnitel.net... > > vat cia issvaigom... > > ar idomu butu tokia paslauga, kaip "alus pagal uzsakyma"? > > na kazkas panasaus - ateini, pasirenki kazkokia rusi - ir tau ja > isverda.... > > nelabai iskarto gausis, bet jei planuotis pora sav i prieki, gal ir > nieko.... > > ka manot? > > -- > T