> Gal kas paaiskintu, kuo jos realiai skiriasi nuo paprastu keptuviu ir kokie > privalumai (jeigu tokiu yra)? Privalumas ar navarotas, kad ne visu plotu liečiasi su kaitinimo paviršiumi, t.y. išgaunamas būtent grilio efektas, o kam to reikia, tai irgi skonio reikalas, jei kepti be nieko, tai kaip ir apart vaizdinio skirtumo, greičiausiai nebus jokio, nebent kepti vištieną su odelę, tada riebalai nubėga ir skūra apskrunda gražiai, tačiau naudojant aliejų, sviestą, prieskonius ir pan. prisideda papildomi "kvapai", be to grilinėje keptuvėje, galima kepti aukštesnėje temperatūroje, nes "prisvils" tik ruoželiai. Galima ir be jos gyventti, bet namuose, bent jau pas mane, gan dažnai naudojamas reikalas (naudoju špižinę iš RIMI už lipdukus ir pingus :) )