nu taip, sodos tirpale. Turiu kažkur receptą, visai neblogai gaunasi, paieškosi vėliau. Šiaip yra bavariški brėceliai ir švadiški, jie biškį skiriasi. man asmeniškai bavariški labiau patinka. Šiaip tai gaminant sunkiausia viską iki virimo šarme padaryti greitai, kad tešla neimtų džiūti. Nes kitaip ta odelė nelabai tokia gaunasi PS - ar valgei pačių gamintus, ar pirktinius? nes priktiniai greičiausiai bus su visokiais skonių stiprikliais, tai gal taip pat pačiam ir neišeis "tranzoo" wrote in message news:ll53pm$bqo$1@trimpas.omnitel.net... sodoj. -- T "Tomas" <t@t.lt> wrote in message news:ll4qt1$3kt$1@trimpas.omnitel.net... > On 2014.05.16 13:34, tranzoo wrote: >> labas, >> >> jei tu dar pas vokietukus - paklausinek pretzel receptu ir kaip jie >> tokius skanius padaro. o tai as kiek bandziau - nesigauna... > > O šarme apvirei? >