Tema: Re: sriuba/troskinys kazane
Autorius: Pjero
Data: 2014-07-07 22:21:23
jo
labai svarbu aukšta aliejaus temperatūra mėsai
o daržoves tik su šlakeliu alyvos

gaunasi puikiai



On 2014-07-07 13:11, Sail wrote:
> Tai kad mesa wok'e kepa duok dieve minute, o darzoves ivairiai, bet manau
> keturiu minuciu nevirsys.
>
> Darbas taip pasiruosti viska, susipjaustyti, o iskepti tai ten pati
> lengviausia dalis. Desimties minuciu neuzims pats kepimas.
>
> Gera cia minti uzmete, reiks darzoviu wok'e pasikepti.
>
>
> "Gipsas" <Gipsas17@yahoo.com> wrote in message
> news:lpdk58$vsm$1@trimpas.omnitel.net...
>> siaip gera minti numetei..gal reiketu...
>> tik nelabai isivaizduoju kaip tai prakiskai daryt - prie WOKO reikia
>> nuolat stovet ir dirbt...o nuo lauzo kaitra buna afigiena...nezinau kiek
>> tai realu..
>>
>> "Pjero" <TRINTIokeanas.lt@hotmail.com> wrote in message
>> news:lp80ll$7v6$1@trimpas.omnitel.net...
>>> WOK  atraskit
>>>
>>>
>>> On 2014-06-25 10:48, Gipsas wrote:
>>>> Sveiki,
>>>>
>>>> Gal kas pametetumete koku ideju ka galima gamtoje kazane isvirt? Plovas,
>>>> surupa, chaslama jau daug kartu bandyta, noretusi kazko naujo.
>>>>
>>>> Aciu uz idejas
>>
>
>