Tema: Re: Lasisos saslykas
Autorius: karolis
Data: 2014-07-24 15:21:36
tai zuvi dar lengviau, ale vat mesa kaip? :)

"Gipsas"  parašė naujienų news:lqqn8j$nnp$1@trimpas.omnitel.net...

nu zinok daznai vartant, ant nekarstu zariju imanoma, nors ir nelengva..:)

"karolis" <kailis@delfi.lt> wrote in message
news:lqqj6n$k23$1@trimpas.omnitel.net...
> as vis dar nesugalvojau kaip kept kad medaus marinatas nesviltu :)
>
>
> "Gipsas"  parašė naujienų news:lqqi4b$ivn$1@trimpas.omnitel.net...
>
> Arteja savaitgalis, gal pabandysit..
>
> taigi jamam lasisos gabalelius ir dedam i toki marinata:
>
> kiausinis, medus, sezamo aliejus, sojos padazas...isplakam...ir marinuojam
> 0,5-1 val.
>
> maunam ant iesmeliu ir gausiai apvoliojam sezamo seklomis.. Kepame ant
> vidutinio karstumo zariju, nes jei bus per karsta labai svils. Skanaus..
>
> Foto pridedu..:)