tai zuvi dar lengviau, ale vat mesa kaip? :) "Gipsas" parašė naujienų news:lqqn8j$nnp$1@trimpas.omnitel.net... nu zinok daznai vartant, ant nekarstu zariju imanoma, nors ir nelengva..:) "karolis" <kailis@delfi.lt> wrote in message news:lqqj6n$k23$1@trimpas.omnitel.net... > as vis dar nesugalvojau kaip kept kad medaus marinatas nesviltu :) > > > "Gipsas" parašė naujienų news:lqqi4b$ivn$1@trimpas.omnitel.net... > > Arteja savaitgalis, gal pabandysit.. > > taigi jamam lasisos gabalelius ir dedam i toki marinata: > > kiausinis, medus, sezamo aliejus, sojos padazas...isplakam...ir marinuojam > 0,5-1 val. > > maunam ant iesmeliu ir gausiai apvoliojam sezamo seklomis.. Kepame ant > vidutinio karstumo zariju, nes jei bus per karsta labai svils. Skanaus.. > > Foto pridedu..:)