o kodėl tada analogiškai kepant, tik natūraliu raugu, gavosi, ir ne kartą? skystumas panašus buvo. "bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message news:lt7b5k$749$1@trimpas.omnitel.net... > na tai ir atsakei į klausimą :) - per skysta tešla > > "idomu" wrote in message news:lt7a0h$5j2$1@trimpas.omnitel.net... > > nugy kepiau netikrą duoną [su mielėm], iškilo dvigubai inde, pašoviau > orkaitėn [apie 180 laipsnių], kepiau kepiau gal pusantros ar daugiau val. > Išimu, reiškia, pjaunu - jaučiu, kažkas ne taip. Perpjaunu, o ten iš išorės > pluta, o viduj dar vis šlapios tešlos sukritusios gabalas... WTF? > p.s. tešla buvo nelabai kieta, t.y. kepalas ne inde nesilaikytų suformuotas, > pavirstų į picą :) >