as ant 5 ltr dejau 0,5 kg..(tiksliau dvi stiklines)... mieles miletlines, Optima, pacios pigiausios...:) 11 gr. pakelyje...manau, kad reikejo palikti paburbuliuoti puode bent dvi dienas ir tik tada i butelius...? Kita karta gal ir cukraus maziau deciau, mes truputi per saldi man gavosi...gal tai irgi pozymis, kad mieles dar per mazai to cukraus buvo suvalgiusios? "Audrius" <xkalvisx@gmail.com> wrote in message news:lu7jbh$eel$1@trimpas.omnitel.net... > sumaniau pasidaryt duonos giros...uzraugiau puode , ir po 1,5 paros > supilsciau i butelius ( pagal instrukcija) > Po dar vienos paros, pabandzius atidaryti buteli, 3/4 turinio atsidure ant > sienu, lubu, spinteliu ir t.t. Akivaizdu, kad mieles vis dar intesyviai > dirbo savo darba. taigi klausimas, kiek laiko dar mieles gyvuoja? Kada > galima i butelius ispilsyti? > Panasu jog jau pusiau braske uzdarei. Ant 10 litru 1kg cukraus ir 35-40gr. mieli. Kai jau pradeda blusos giros pavirsiuje sokineti (mazdaug po 8 - 12val.) iskarto ispilstau, sumetu po 5 razinas ir saldytuvan. Po paros jau galima gerti, o po dvieju savaiciu pasidaro taip, kaip ir aprasei. Bet dar be laipsniu.