Tema: Re: žuvis k.r.
Autorius: 0.5B
Data: 2014-11-07 22:45:21
labai paprastai - griliuje, kai malkos baigia degt, ant žarijų pjuvenų užpilu ir uždengiu dangčiu; ugnis atvirai deguonies negauna ir smilksta....

"m&m" <m&m@nospam.eu> wrote in message news:m39tn9$7qd$1@trimpas.omnitel.net...
> sea bass gal vilkešeris? šiaip man dar patiko juros ešerys rūkytas. 
> beje, ant ko rūkini?
> 
> On 03/11/2014 19:59, 0.5B wrote:
>> pasirūkiau karštai lašišos.. nu nerealus skonis, geriausia, ką valgiau karštai rūkytą iki šiol [skumbrė, lydeka, upėtakis, sea bass [kaip lt?], plekšnė, karšis].
>> kokia dar žuvis tikrai skani karštai rūkyta?
>>
>