IMHO, su tuo tinkleliu bus dar daugiau "liolės". Tada jau galima ir su kiaurasamčiu iš paprasto puodo išsigraibyti. Plius temperatūros nepasireguliuosi. Jei gruzdintuvę "pagal paskirtį" naudoti, t.y. visokias bulvytes, čeburekus ir panašius aliejaus neteršiančius produktus virti, tai tikrai nereikės kas savaitę aliejaus keisti. Ir nereikia žiūrėti su didele labai talpa. Sau žiūrėčiau iki 2l aliejaus talpos. 2015-02-02 14:23, bzik rašė: > tėvai kažkada naudojo. Po kepimo aliejus įgauna kvapą. Antrą kartą jau > turi galvot ar tai ok. Kokioms bulvėms bulvinis prieskonis lyg ir nieko, > o svogūninis jau gal i nelabai. Tada pili viską lauk :) > Daug valymo. Kepant visa apsimozoja, apsitaško. Normaliai nenuvalius, > aliejus pradeda kietėt, užsineša dulkėm. > Jau geriau pažaidimui imt puodą ir tinklelį > http://www.amazon.co.uk/Kitchen-Craft-Extra-Deep-Basket/dp/B0001IX2WY/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1422879790&sr=8-4&keywords=fryer+baskets > > > "Night" wrote in message news:manpa8$7rb$1@trimpas.omnitel.net... > > Vis pagalvoju, kad gal visai butu neblogai - kalmaru ziedai, svogunu > ziedai, kijevo kotletai, bulvytes, kokia vistiena gal a la KFC. Bet man > atrodo, kad ten terliones dafiga - pripili 3 litrus aliejaus, ir pili ji > lauk panaudojes ar kaip? Nenaudosiu sito daikto kasdien, tai jei > siandien kazka kepiau, tas aliejus juk nebetiks kepimui po poros > savaiciu? Ar as klistu? -- kaiser