o kur jo gauti? ir kaip ji atpazinti ? :) "cooleris" <Dar@takas.lt> wrote in message news:mao7db$imt$1@trimpas.omnitel.net... > Reikia naudoti specialu alieju fritiurinems ir viskas bus ok > O jei pilsi pigiausia saulegrazu tai ir pirmo karto neatlaikys > > "Gipsas" <Gipsas17@yahoo.com> wrote in message > news:manr4i$9f7$1@trimpas.omnitel.net... >> Na, del taskymosi ir terliojimosi tai nesutinku...viskas ten OK... >> Vienintelis minusas, kaip jau cia ir buvo rasyta, to naudoto aliejaus >> panaudojimas....kazkaip gaila kiekvienam kepimui po 2 litrus naudot >> "bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message >> news:manq93$8mt$1@trimpas.omnitel.net... >>> tėvai kažkada naudojo. Po kepimo aliejus įgauna kvapą. Antrą kartą jau >>> turi galvot ar tai ok. Kokioms bulvėms bulvinis prieskonis lyg ir nieko, >>> o svogūninis jau gal i nelabai. Tada pili viską lauk :) >>> Daug valymo. Kepant visa apsimozoja, apsitaško. Normaliai nenuvalius, >>> aliejus pradeda kietėt, užsineša dulkėm. >>> Jau geriau pažaidimui imt puodą ir tinklelį >>> http://www.amazon.co.uk/Kitchen-Craft-Extra-Deep-Basket/dp/B0001IX2WY/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1422879790&sr=8-4&keywords=fryer+baskets >>> >>> "Night" wrote in message news:manpa8$7rb$1@trimpas.omnitel.net... >>> >>> Vis pagalvoju, kad gal visai butu neblogai - kalmaru ziedai, svogunu >>> ziedai, kijevo kotletai, bulvytes, kokia vistiena gal a la KFC. Bet man >>> atrodo, kad ten terliones dafiga - pripili 3 litrus aliejaus, ir pili ji >>> lauk panaudojes ar kaip? Nenaudosiu sito daikto kasdien, tai jei >>> siandien kazka kepiau, tas aliejus juk nebetiks kepimui po poros >>> savaiciu? Ar as klistu? >> >