Draugelis kažkadaise štatuose kai buvo, tai sakė šaldytuve pienas nuo stovėjimo butely atsisluoksniavo į kažkokį ale vandenį, kažkokį dar žalsvą ir drumzles. Bet px, paėmė, suplakė - kvapas ir skonis kaip šviežio ką tik pirkto. 2015.02.19 12:31, servisas rašė: > Jo, is pradziu paima piena, padaro miltelius, po to paima miltelius, > atskiedzia ir gaunasi pienas. Axujienas biznis:) > Taip parasius apie dvaro piena, tai gali atsirasti dar vienas gandas, nors > tasai tai visiskai normalus pienas. Speju noreta nugasdinti apie Mu arba > Marge, kurie gali be saldytuvo stoveti menesi ar metus. Viena texnologe man > pasakojo, kaip daromas tas "pienas is milteliu". Jos klausimas buvo toks, > kad nxjam daryti taip, kaip parasiau 1 sakiny sito posto. Taigi viskas > pinigus kainuoja. Tasai pienas yra visiskai normalus pienas tik su garais > apdorotas iki berods 132C. Visos bakterijos zusta, taigi nera kaip jam > surugti. Todel ir stovi ilgai. Ipilk i ji normalaus pieno su bakterijom ir > surugs lygiai taip pat sekmingai.