Teoriskai panasiai, bet yra tokia xuinia kaip aprukimas nuo ugnies, kurio nuo zariju nebuna. Tiesiog ant saltesnio daikto nuseda suodziai, o kepama mesa ir yra saltesnis daiktas. Todel ant ugnies kept geriau nereikia. "Gipsas" <Gipsas17@yahoo.com> wrote in message news:mq1knf$p4s$1@trimpas.omnitel.net... > biski nusisnekejai bet nieko... > ugnis ar karstis, visiskai px...jei ir karstyje sudeginsi produkta, > kancerogenu bus..ir atvirksciai jei su ugnimi mokesi iskepti - viskas bus > OK > kancerogenai susidaro karstyje (priklausomai nuo to ka gamini, vieni > kancerogenai susidaro zemesneje temperaturoje, kiti - aukstesneje). Duosiu > tau pavyzdi: kaitink alieju keptuveje per ilgai ir turesi kancerogenu, ir > nereikes jokios cia atviros ugnies... > "trickyvic" <email@email.lt> wrote in message > news:mq09qt$fct$1@trimpas.omnitel.net... >> Pagal paprasta mastyma, tai kiek zinau mesa ant ugnies yra siukstu >> gaminti, tik ant zariju nes mesa apdorojama ne degimu, bet karsciu nuo >> ugnies, antraip degant, o ne kepant mesai kancerogenai formuotis ima :) >> Jei ten butu tankesnes groteles, tada, all good, smulkenes zarijos >> neiskris ir viskas gaminsis teisingai. >> >> 2015.08.01 17:49, vytjon rašė: >>> Sveiki, >>> >>> Gal turite atsiliepimų apie tokią egzotiką - vertikalią šašlykinę: >>> http://stropuva.com/index.php?route=product/product&product_id=2 >