Pagal sita principa, pries perkant, pasidariau is plytu, kazkokiu groteliu ir dvieju pagaliu su vinimis , pabandymui. Pliusus jie isvardino- gali pradeti kepti labai greitai, nereikalingas kokybiskos malkos- tinka visokios sakeles, netyksta ir nedega riebalai, virsutiniu iesmu sultys drekina zemiau esancius. Minusai - apacia kepa leciau nei virsus t.y. reikia kaitalioti iesmus. Aisku, tai nera jokia problema, bet tolygumo truksta . Pagrindinis minusas mano nuomone- negali uztikrinti kad tolygiai degs ugnis . Imeti kuro- uzsikacegarina. Atitrauki kepsnius. Prigesta- priartini. Labai svarbus momentas- vejas. Idealiom salygom ,kai vejo nera- viskas ok. Jei vejuota- ugnis degina kepsnius . Rezultatas- viskas iskepe, viska suvalgem .Kelis apdegusius teko apipjaustyt. Ivertinimas- 6/10 . Isvada- nepirksiu. "vytjon" wrote in message news:mpim8j$10j$1@trimpas.omnitel.net... Sveiki, Gal turite atsiliepimų apie tokią egzotiką - vertikalią šašlykinę: http://stropuva.com/index.php?route=product/product&product_id=2