Myth busted ... On 2015.08.14 22:07, Resolut@home wrote: > Pagal sita principa, pries perkant, pasidariau is plytu, kazkokiu > groteliu ir dvieju pagaliu su vinimis , pabandymui. > Pliusus jie isvardino- gali pradeti kepti labai greitai, nereikalingas > kokybiskos malkos- tinka visokios sakeles, netyksta ir nedega riebalai, > virsutiniu iesmu sultys drekina zemiau esancius. > Minusai - apacia kepa leciau nei virsus t.y. reikia kaitalioti iesmus. > Aisku, tai nera jokia problema, bet tolygumo truksta . Pagrindinis > minusas mano nuomone- negali uztikrinti kad tolygiai degs ugnis . Imeti > kuro- uzsikacegarina. Atitrauki kepsnius. Prigesta- priartini. > Labai svarbus momentas- vejas. Idealiom salygom ,kai vejo nera- viskas > ok. Jei vejuota- ugnis degina kepsnius . > Rezultatas- viskas iskepe, viska suvalgem .Kelis apdegusius teko > apipjaustyt. Ivertinimas- 6/10 . > Isvada- nepirksiu. > > > > "vytjon" wrote in message news:mpim8j$10j$1@trimpas.omnitel.net... > > Sveiki, > > Gal turite atsiliepimų apie tokią egzotiką - vertikalią šašlykinę: > http://stropuva.com/index.php?route=product/product&product_id=2