Tema: Re: Savaitgalio pietus
Autorius: SMart
Data: 2009-04-24 22:38:33
Veršienos išpjova, velingtoniškai :)

p.s. įvaldžiau 3 cm storio 33*30 juodojo karelijos akmeno gabalą iš 
graboriaus. Duona ženkliai pagerėjo. Buchatta jau deda į vietą visus 
iki/rimi/maxima be jokių "miltų pagerintojų" :)

Jei kam įdomu - trumpai:

600 g miltų iš kurių 500 g. extra, 100 g. rupių. 20 g. alyvuogių 
aliejaus, šaukštas druskos, 2 šaukštai cukraus ir 10 g. sausų mielių. 
350g vandens.

Duonkepėje paruošių tešlą (apie 1,5 vat. trunka) ir 40 min į 200 C 
įkaitintą orkaitę ant akmeno.

M.


> Ka skanaus gaminsite savaitgali?