Ustikių malūno rupūs kvietiniai miltai. Yra beveik visuose PC. M. > o kas per rupus miltai? konkrciai gal gali pasakyt kokie? > > "SMart" <strazdaitis[pleeeeznospam]@gmail.com> wrote in message > news:gst4fp$lk$1@trimpas.omnitel.net... >> Veršienos išpjova, velingtoniškai :) >> >> p.s. įvaldžiau 3 cm storio 33*30 juodojo karelijos akmeno gabalą iš >> graboriaus. Duona ženkliai pagerėjo. Buchatta jau deda į vietą visus >> iki/rimi/maxima be jokių "miltų pagerintojų" :) >> >> Jei kam įdomu - trumpai: >> >> 600 g miltų iš kurių 500 g. extra, 100 g. rupių. 20 g. alyvuogių >> aliejaus, šaukštas druskos, 2 šaukštai cukraus ir 10 g. sausų mielių. >> 350g vandens. >> >> Duonkepėje paruošių tešlą (apie 1,5 vat. trunka) ir 40 min į 200 C >> įkaitintą orkaitę ant akmeno. >> >> M. >> >> >>> Ka skanaus gaminsite savaitgali? >>