o kas per rupus miltai? konkrciai gal gali pasakyt kokie? "SMart" <strazdaitis[pleeeeznospam]@gmail.com> wrote in message news:gst4fp$lk$1@trimpas.omnitel.net... > Veršienos išpjova, velingtoniškai :) > > p.s. įvaldžiau 3 cm storio 33*30 juodojo karelijos akmeno gabalą iš > graboriaus. Duona ženkliai pagerėjo. Buchatta jau deda į vietą visus > iki/rimi/maxima be jokių "miltų pagerintojų" :) > > Jei kam įdomu - trumpai: > > 600 g miltų iš kurių 500 g. extra, 100 g. rupių. 20 g. alyvuogių > aliejaus, šaukštas druskos, 2 šaukštai cukraus ir 10 g. sausų mielių. > 350g vandens. > > Duonkepėje paruošių tešlą (apie 1,5 vat. trunka) ir 40 min į 200 C > įkaitintą orkaitę ant akmeno. > > M. > > >> Ka skanaus gaminsite savaitgali? > >