Tema: Re: Kad jau kalba apei alu
Autorius: Zhiniukas
Data: 2016-06-03 13:18:14
Į tikrus belgus sukrus prieš fermentaciją dedamas, kad stipresnis ir 
sausesnis alus būtų.
Į lietuviškus flandrijas ir blondus dedamas išpilstant, taip iš alaus 
padarant alaus skonio gėrimą su syrupu.

"tomasz" <nera@pasto.lt> wrote in message 
news:niq1r7$140$1@trimpas.omnitel.net...
>i belgus cukrus pagal tradicija priklauso.
> -- 
>
> t.
> "rr" <rr@rr.rr> wrote in message news:nipbgq$oi3$1@trimpas.omnitel.net...
>> On 2016.06.02 16:05, MaRiUs wrote:
>>> Pagal tavo rasymo tona tai toks vaizdas, kad cukraus sirupas daug
>>> blogiau uz plutonio izotopa.... :)
>>
>> Nu bet kodel toki gerima alum vadint? :)
>>
>
>