Tema: Re: Kad jau kalba apei alu
Autorius: tomasz
Data: 2016-06-04 12:55:10
na jei saldina po to , tai sudas.

-- 

t.
"Zhiniukas" <zhiniukas@pas.gmail> wrote in message 
news:nirlh6$jcp$1@trimpas.omnitel.net...
>I tikrus belgus sukrus pries fermentacija dedamas, kad stipresnis ir 
>sausesnis alus butu.
> I lietuviskus flandrijas ir blondus dedamas ispilstant, taip is alaus 
> padarant alaus skonio gerima su syrupu.
>
> "tomasz" <nera@pasto.lt> wrote in message 
> news:niq1r7$140$1@trimpas.omnitel.net...
>>i belgus cukrus pagal tradicija priklauso.
>> -- 
>>
>> t.
>> "rr" <rr@rr.rr> wrote in message news:nipbgq$oi3$1@trimpas.omnitel.net...
>>> On 2016.06.02 16:05, MaRiUs wrote:
>>>> Pagal tavo rasymo tona tai toks vaizdas, kad cukraus sirupas daug
>>>> blogiau uz plutonio izotopa.... :)
>>>
>>> Nu bet kodel toki gerima alum vadint? :)
>>>
>>
>>
>