na jei saldina po to , tai sudas. -- t. "Zhiniukas" <zhiniukas@pas.gmail> wrote in message news:nirlh6$jcp$1@trimpas.omnitel.net... >I tikrus belgus sukrus pries fermentacija dedamas, kad stipresnis ir >sausesnis alus butu. > I lietuviskus flandrijas ir blondus dedamas ispilstant, taip is alaus > padarant alaus skonio gerima su syrupu. > > "tomasz" <nera@pasto.lt> wrote in message > news:niq1r7$140$1@trimpas.omnitel.net... >>i belgus cukrus pagal tradicija priklauso. >> -- >> >> t. >> "rr" <rr@rr.rr> wrote in message news:nipbgq$oi3$1@trimpas.omnitel.net... >>> On 2016.06.02 16:05, MaRiUs wrote: >>>> Pagal tavo rasymo tona tai toks vaizdas, kad cukraus sirupas daug >>>> blogiau uz plutonio izotopa.... :) >>> >>> Nu bet kodel toki gerima alum vadint? :) >>> >> >> >