Tema: Re: Gal kam teko mesa kepti duobej?
Autorius: Gipsas
Data: 2016-10-10 12:56:00
karolis <kailis@delfi.lt> wrote:
> Kepiau eriuko koja. Labai svarbu kad virsus ir apacia gautu plius minus 
> vienoda temperatura. Pas mane gavosi virsus perkepes (kai kur net 
> apanglejo). Kita karta giliau uzkast reikes, ir didesni sluoksni smelio ant 
> virsaus det. Lauzui kurenantis virsuj gana auksta temperatura gaunasi.
> 
> 
> 
> "Gipsas"  parašė naujienų news:nqtq69$lm5$1@trimpas.omnitel.net...
> 
> Na, teko girdeti viena prieteli kalbant, kaip ji kazkas ypatingu budu
> iskeptu eriuku vaisino..
> 
> tipo iskasama duobe, isgrindziama akmenimis, ten uzkuriamas lauzas ir ilgai
> kurenama (kaip supratau kokia puse dienos),
> ikaitus akmenims, zarijos isgriebamos, sumetama mesa folijoje, bulves,
> morkos puode... uzdedama sakelemis, uzdedama paklode ir uzpilama vel
> zememis..
> ir kad neatvestu, ant virsau vel lauzas kurenamas. tipo po kokiu triju
> valandu atkasama ir valgoma..
> 
> Neteko niekam susidurti ir realiai matyti proceso? O gal kas koki linka apie
> tai inete turite? Butu idomu detaliau apie visa procesa ir suzinot ar verta
> pabandyt..:)
> 
> 
> ---
> Šis elektroninis laiškas patikrintas dėl virusų  Avast antivirusinės 
> programinės įrangos.
> https://www.avast.com/antivirus 
> 
> 

O kokiame gylyje buvai uzkases?