karolis <kailis@delfi.lt> wrote: > Kepiau eriuko koja. Labai svarbu kad virsus ir apacia gautu plius minus > vienoda temperatura. Pas mane gavosi virsus perkepes (kai kur net > apanglejo). Kita karta giliau uzkast reikes, ir didesni sluoksni smelio ant > virsaus det. Lauzui kurenantis virsuj gana auksta temperatura gaunasi. > > > > "Gipsas" parašė naujienų news:nqtq69$lm5$1@trimpas.omnitel.net... > > Na, teko girdeti viena prieteli kalbant, kaip ji kazkas ypatingu budu > iskeptu eriuku vaisino.. > > tipo iskasama duobe, isgrindziama akmenimis, ten uzkuriamas lauzas ir ilgai > kurenama (kaip supratau kokia puse dienos), > ikaitus akmenims, zarijos isgriebamos, sumetama mesa folijoje, bulves, > morkos puode... uzdedama sakelemis, uzdedama paklode ir uzpilama vel > zememis.. > ir kad neatvestu, ant virsau vel lauzas kurenamas. tipo po kokiu triju > valandu atkasama ir valgoma.. > > Neteko niekam susidurti ir realiai matyti proceso? O gal kas koki linka apie > tai inete turite? Butu idomu detaliau apie visa procesa ir suzinot ar verta > pabandyt..:) > > > --- > Šis elektroninis laiškas patikrintas dėl virusų Avast antivirusinės > programinės įrangos. > https://www.avast.com/antivirus > > O kokiame gylyje buvai uzkases?