Tai jeigu jis ten jau gerokai bukas, tai tas 1000 yra labai per švelnus, pradžiai su kokiu 150-300 pratraukt gerai, o tada jau davedinėt. Na arba tikrai ne 100 brūkšt daryt, o gerokai daugiau. O kampą tikrai pavyksta idealiai išlaikyt? Nes aš taip įtariu čia pagrindinė bėda gali būt, tie akmenys tai gerokai įgudusiems, imho. 2016.12.07 00:17, Zyza rašė: > Turiu tą tokį vandens akmenį (1000/3000), bandžiau pagaląst virtuvinį > Fiskars Fusion serijos peilį. Kampas 15-20 laipsnių, viso ~100 "brūkšt" > iš kiekvienos pusės ant 1000 (spaudžiant kai į save braukiu) ir apie 40 > "brūkšt" ant 3000 (mažai spaudžiant). Na iki britvos kaip iki kosmoso :) > Kaip jie taip pagalanda gerai...? Ar čia pusdienį brūžint reikia ? > Žiūrėjau ir youtube instrukcijų, bet nesigauna norimas rezultatas.