> Turiu tą tokį vandens akmenį (1000/3000), bandžiau pagaląst virtuvinį Fiskars > Fusion serijos peilį. Kampas 15-20 laipsnių, viso ~100 "brūkšt" iš kiekvienos > pusės ant 1000 (spaudžiant kai į save braukiu) ir apie 40 "brūkšt" ant 3000 > (mažai spaudžiant). Na iki britvos kaip iki kosmoso :) Kaip jie taip > pagalanda gerai...? Ar čia pusdienį brūžint reikia ? Žiūrėjau ir youtube > instrukcijų, bet nesigauna norimas rezultatas. Visų pirma, prie akmens reikia ranką "atmušt", t.y. reikia gerai jausti kampą, antra, 1000 - per smulkus pirminiam "apdirbimui", reikia 400 (optimaliausia), tada jau su 1000 davedinėt, o 3000 paprastai virtuviniam nelabai reikia (nebent japoniškui), o fiskarui 1000 bus per akis :) Su 400 akmeniu tikrai nereikės 100 brūkštelėjimų :)