man asmeniskai labausiai pasiteisina ilgas gaminimas. Verdant, troskinant ar kepant zemoj temperaturoj kelias valandas bet kokia mesa bus minkstute ir valgoma vien tik sakute. Tik tiek dauguma atveju kokia kauliena by default minkstesne/skanesne uz didziaja dali zverienos. "solara" parašė naujienų news:oqikqg$ugf$1@trimpas.omnitel.net... nežinau kam tas sarkazmas, bet man valgį ruošiant svarbu kad ne tik gurmaniška, bet ir valgoma būtų :) (ir dar kad nestovėti pusę savaitgalio prie puodo). Žvėriena dažniausia būna kūda ir sausa. Maišymas su kita mėsa yra vienas paprasčiausių (ir labiausiai pasiteisinančių) sprendimo būdų :) "Igaliotinis" wrote in message news:oqgggk$av7$1@trimpas.omnitel.net... neblogai dar gaunasi putpeliu kotletai per pus maisyti su arkliena. vienas arklys - viena putpele