minkstute, tai dar nereiskia kad skani...ne karta gavosi kad po slow cookinimo...mesa skyresi sakute, bet buvo per daug "isvargusi" - sausa, beskone... "Arj" <root@ibm.com> wrote in message news:oqilan$v22$1@trimpas.omnitel.net... > man asmeniskai labausiai pasiteisina ilgas gaminimas. > Verdant, troskinant ar kepant zemoj temperaturoj kelias valandas bet kokia > mesa bus minkstute ir valgoma vien tik sakute. Tik tiek dauguma atveju > kokia kauliena by default minkstesne/skanesne uz didziaja dali zverienos. > > "solara" parašė naujienų news:oqikqg$ugf$1@trimpas.omnitel.net... > > nežinau kam tas sarkazmas, > bet man valgį ruošiant svarbu kad ne tik gurmaniška, bet ir valgoma būtų > :) > (ir dar kad nestovėti pusę savaitgalio prie puodo). > > Žvėriena dažniausia būna kūda ir sausa. Maišymas su kita mėsa yra vienas > paprasčiausių (ir labiausiai pasiteisinančių) sprendimo būdų :) > > > "Igaliotinis" wrote in message news:oqgggk$av7$1@trimpas.omnitel.net... > > neblogai dar gaunasi putpeliu kotletai per pus maisyti su arkliena. vienas > arklys - viena putpele