Tema: Re: Kulsele...
Autorius: Gipsas
Data: 2017-09-28 14:41:46
minkstute, tai dar nereiskia kad skani...ne karta gavosi kad po slow 
cookinimo...mesa skyresi sakute, bet buvo per daug "isvargusi" - sausa, 
beskone...

"Arj" <root@ibm.com> wrote in message 
news:oqilan$v22$1@trimpas.omnitel.net...
> man asmeniskai labausiai pasiteisina ilgas gaminimas.
> Verdant, troskinant ar kepant zemoj temperaturoj kelias valandas bet kokia 
> mesa bus minkstute ir valgoma vien tik sakute. Tik tiek dauguma atveju 
> kokia kauliena by default minkstesne/skanesne uz didziaja dali zverienos.
>
> "solara"  parašė naujienų news:oqikqg$ugf$1@trimpas.omnitel.net...
>
> nežinau kam tas sarkazmas,
> bet man valgį ruošiant svarbu kad ne tik gurmaniška, bet ir valgoma būtų 
> :)
> (ir dar kad nestovėti pusę savaitgalio prie puodo).
>
> Žvėriena dažniausia būna kūda ir sausa. Maišymas su kita mėsa yra vienas
> paprasčiausių (ir labiausiai pasiteisinančių) sprendimo būdų :)
>
>
> "Igaliotinis"  wrote in message news:oqgggk$av7$1@trimpas.omnitel.net...
>
> neblogai dar gaunasi putpeliu kotletai per pus maisyti su arkliena. vienas
> arklys - viena putpele