Pirmadienį nuo pat ryto? blet blet... "svyt" wrote in message news:p8o45n$sf3$1@trimpas.omnitel.net... Kad parduotuvinis pienas praktiskai gaminamas, su pieno zaliava tiesiai is karves jis turi mazai ka bendro. Ypac koks be laktozes, ilgo laikymo.Nes net "paprastas" pienas kaitinamas (pasterizuojamas) filtruojamas, leidziama jam nusistovet ir salinama riebiausia ir liesiausia dalys, ir tik tada fasuojama. Visa tai daroma prisilaikant temperaturiniu rezimu. Pagamint alu paprasciau, bent ne sudetingiau turbut- uzvirinai miltelius (salylklo, mieliu, apyniu ir prieskoniu pvz pupeliu malta misini) palaikei juos 45 lapsniu temperaturoj para ar ilgiau del stiprumo, pakaitinai iki 65 kad mieles numirtu ir fasuoji i butelius pro filtra. Jei tai butu tik ispilstytas pienas parduotuvej, tai butu melziamas, dabar gaminamas, nes netgi priklausomai nuo imones, jos technologiniu ipatumu, to paties pieno skonis stipriai skiriasi. Beje, kokia maksima kodel neperka tiesiai is ukininku melzto pieno, butu gi pigiau, tik deja, neapdorotas pienas prarugsta greiciau nei atkeliautu iki parduotuves. -- svyt/ MB963-4-A/BMW e39 D/Xiaomi Mijia m365 tranzoo <tranzoo@gmeila.kom> Wrote in message: > :) > > On 12/03/2018 09:00, Vytenis P. wrote: >> Jei trok?ti apie tai pakalb?t, klausk omni-sveikata. ?ia tik gurmanai, >> tai >> kvalifikuotos psichologin?s pagalbos nesitik?k >> >> p.s. pienas ne i?gaunamas, jis mel?iamas >> >>> viena yra gerti silta piena kai tau ji kazkas atnesa. Kitas reikalas jei >>> pats santykiauji savo rankomis su gyvunu isgaudamas ta piena. >>> >>> eSSas wrote: >>> >>>> On 09/03/2018 20:33, vef wrote: >>>>> patinka santykiauti su gyvunais? >>>> >>>> Asmeninio patyrimo padiktuota ??valga? >>>> >>>> Man to nereik?jo >>>> >>>> S. >>>> >>>>>> Teko ragaut (nat?raliai) ?ilto karv?s pieno ;-)? >>>>>> >>>>>>> Z karta paragavusi TIKRO karv?s pieno atrajot? ir dar triest? 3 >>>>>>> paras po >>>>>>> to. Be bairio ?ia. >>> > > ----Android NewsGroup Reader---- http://usenet.sinaapp.com/