Kuri darykla daro alų iš miltelių per dieną? Pažystu asmenį, kuris už tokią informaciją duoda 1000 eur. Tik bėda, kad nei vienas pranešimas nepasitvirtina. :) svyt <vytster@gmail.com> wrote: > Kad parduotuvinis pienas praktiskai gaminamas, su pieno zaliava > tiesiai is karves jis turi mazai ka bendro. Ypac koks be > laktozes, ilgo laikymo. Nes net "paprastas" pienas kaitinamas > (pasterizuojamas) filtruojamas, leidziama jam nusistovet ir > salinama riebiausia ir liesiausia dalys, ir tik tada fasuojama. > Visa tai daroma prisilaikant temperaturiniu rezimu. Pagamint alu > paprasciau, bent ne sudetingiau turbut- uzvirinai miltelius > (salylklo, mieliu, apyniu ir prieskoniu pvz pupeliu malta misini) > palaikei juos 45 lapsniu temperaturoj para ar ilgiau del > stiprumo, pakaitinai iki 65 kad mieles numirtu ir fasuoji i > butelius pro filtra. > Jei tai butu tik ispilstytas pienas parduotuvej, tai butu > melziamas, dabar gaminamas, nes netgi priklausomai nuo imones, > jos technologiniu ipatumu, to paties pieno skonis stipriai > skiriasi. Beje, kokia maksima kodel neperka tiesiai is ukininku > melzto pieno, butu gi pigiau, tik deja, neapdorotas pienas > prarugsta greiciau nei atkeliautu iki parduotuves. > >