Tema: vakuumavimo aparatas, ka rinktis?
Autorius: valytojas
Data: 2020-01-04 13:16:22
Gal naudojate? Ką atkreipti dėmesį renkantis?
Gamintojas svarbus ar visi to paties lygio?
Iš rulono ar maišeliai geriau(ar jie visi gal universalūs tik rankom daugiau
darbo)?
Noras būtų vakuumuoti skysčius(šaukštelis aliejus, sultinio, padažo ar
pan...), birias(cukrus, arbata, kava, prieskonius ir pan.), ne maisto
produktus(degtukus, kojines ar pan.) ar čia jau kosmosas?
Maisto produktus planuoju laikyt šaldytuve/šaldyti/sous vide'inti.
Kainos e-shopuose nuo ~30 iki keliu k €, buitiniam naudojimui gal ir pakanka
pigesnių, bet nesinori suvokti po kelių bandymų, kad reikėjo pirkti kažką
brangesnio ~100€.
Planuose, kad bus naudojama 2-3 kart / mėn.