Tema: Re: vakuumavimo aparatas, ka rinktis?
Autorius: Kesha
Data: 2020-01-07 08:26:44
ostapas wrote on 2020.01.06 :
> Pirkau https://www.amazon.de/gp/product/B003F0WKDM/
> Pagrinde naudoju vakuumuot šaldomus produktus. Su skysčiais ne kažką jam 
> sekasi, šitoj vietoj matyt žiūrėčiau kokį nors Caso FastVAC 500 su manualiniu 
> vakuumavimu. Arba jei skysčio daug, tiesiog rankom išspaust orą ir užlydyt 
> (dariau taip su šaldomu sultiniu).

aš tai pakabinu maišelį, kad kabotų nukaręs ir tada, kai skystis jau 
artėja prie užlydymo, spaudžiu manual :)

> "valytojas"  wrote in message news:qups66$1cr$1@news.omnitel.net...
>
> Gal naudojate? Ką atkreipti dėmesį renkantis?
> Gamintojas svarbus ar visi to paties lygio?
> Iš rulono ar maišeliai geriau(ar jie visi gal universalūs tik rankom daugiau
> darbo)?
>
> Noras būtų vakuumuoti skysčius(šaukštelis aliejus, sultinio, padažo ar
> pan...), birias(cukrus, arbata, kava, prieskonius ir pan.), ne maisto
> produktus(degtukus, kojines ar pan.) ar čia jau kosmosas?
> Maisto produktus planuoju laikyt šaldytuve/šaldyti/sous vide'inti.
>
> Kainos e-shopuose nuo ~30 iki keliu k €, buitiniam naudojimui gal ir pakanka
> pigesnių, bet nesinori suvokti po kelių bandymų, kad reikėjo pirkti kažką
> brangesnio ~100€.
> Planuose, kad bus naudojama 2-3 kart / mėn.