Tema: Re: vakuumavimo aparatas, ka rinktis?
Autorius: ostapas
Data: 2020-01-06 15:44:54
Pirkau https://www.amazon.de/gp/product/B003F0WKDM/
Pagrinde naudoju vakuumuot šaldomus produktus. Su skysčiais ne kažką jam 
sekasi, šitoj vietoj matyt žiūrėčiau kokį nors Caso FastVAC 500 su 
manualiniu vakuumavimu. Arba jei skysčio daug, tiesiog rankom išspaust orą 
ir užlydyt (dariau taip su šaldomu sultiniu).


"valytojas"  wrote in message news:qups66$1cr$1@news.omnitel.net...

Gal naudojate? Ką atkreipti dėmesį renkantis?
Gamintojas svarbus ar visi to paties lygio?
Iš rulono ar maišeliai geriau(ar jie visi gal universalūs tik rankom daugiau
darbo)?

Noras būtų vakuumuoti skysčius(šaukštelis aliejus, sultinio, padažo ar
pan...), birias(cukrus, arbata, kava, prieskonius ir pan.), ne maisto
produktus(degtukus, kojines ar pan.) ar čia jau kosmosas?
Maisto produktus planuoju laikyt šaldytuve/šaldyti/sous vide'inti.

Kainos e-shopuose nuo ~30 iki keliu k €, buitiniam naudojimui gal ir pakanka
pigesnių, bet nesinori suvokti po kelių bandymų, kad reikėjo pirkti kažką
brangesnio ~100€.
Planuose, kad bus naudojama 2-3 kart / mėn.