pas varliaedzius prie vyno paprastai ant stalo budavo plonai pjaustyto jambono, pelesines desros, bageciu (kaip sake "buran" stambiais gabalais) ir alyvuogiu. O kartais ir keleta surio rusiu, bet sito reciau :) "buran" <NOaldutiSPAM@gmx.net> parašė naujienų pranešime:mn.71ec7d95a5f8abe0.26571@gmx.net... > Čia gal ne visai užkandėlė, bet prie raudono vyno prancūziškas (ilgas) > batonas su rūkyta (išdžiovinta) dešra - super derinukas. > Tik ne buterbrodus daryti, o stambiais gabalais viską supjaustyti, kad dar > kąsti reiktų. Ir su vynu užsigerti - kur nors gamtoj ar vakarienei super > skonio derinukas gaunasi :) > Vynas irgi geriau prancūziškas, koks nors bordo. > > > > It happens that PetrasM formulated : >> Kokiu cia tokiu uzkandeliu pasidaryt gurksnojant vyna?? >> >> Acius uz pasiulymus > > -- > This is an automatic signature of MesNews. > Site : http://www.mesnews.net > >